DNY VĚDY A TECHNIKY V PLZNI 12. - 17. 9. 2011
RSS  

Kde leží hranice poznání? Lze jí dosáhnout, posunout nebo překročit? Dny vědy a techniky v Plzni 2011 vás k ní přiblíží.

Rok se s rokem sešel a vy máte opět možnost proniknout do tajemného světa laboratoří, obdivovat zázraky moderní techniky a získat řadu zajímavých informací z různých vědních oborů. Letos již pošesté.

Program Dnů vědy a techniky je již tradičně rozdělen do dvou částí: Od pondělí do čtvrtka (12. - 15. 9. 2011) můžete navštívit především expozice v areálu Západočeské univerzity v Plzni, zatímco v pátek a v sobotu (16. a 17. 9. 2011) se většina akcí koná v centru města.

Po šest dní si tak můžete vybírat z pestrého programu zahrnujícího řadu interaktivních expozic, odborných přednášek a informačních seminářů, které absolvujete buď přímo ve specializovaných laboratořích a učebnách Západočeské univerzity v Plzni, nebo jednoduše na ulici v centru města. Kromě toho jsou pro vás opět připraveny soutěže o ceny.

Pozor! Z organizačních důvodů je nutné se na některé akce (zvláště v univerzitním areálu) předem zaregistrovat. Registrovat se mohou skupiny i jednotlivci, a to od konce srpna na těchto webových stránkách. Registrace i vstup na veškeré akce jsou zcela zdarma.

Pojďte s námi objevovat, přemýšlet a žasnout. Těšíme se na vás!