Dny vědy a techniky v Plzni

(Ne)Aktuálně - rok 2008

15.9. (1. den) - První den

Dny vědy a techniky se nám úspěšně rozběhly, návštěvníci na expozice chodili a doufejme, že odcházeli spokojení. Vyskytly se sice drobné zmatky - někteří návštěvníci přehlédli, že od 15. do 18. záři je nutné se na mnoho akcí ohlásit předem a že ne každá akce běží každý den - ale jinak den č. 1 proběhl bez významnějších problémů.

14.9. (-1 den) - Dny vědy v rozhlasu

V pondělí těsně po 8.00 si můžete poslechnout krátkou zprávu o Dnech vědy a techniky na Českém rozhlasu 2 - Praha. V 11.20 uslyšíte na Českém rozhlasu - Plzeň v půlhodinovém pořadu Náš host podrobnější informace. Hostem bude Petr Lobaz, jeden z organizátorů Dnů vědy a techniky v Plzni.

12.9. (-3 dny) - Noví vystavovatelé

Na poslední chvíli nám přibývají expozice a přednášky, které nenajdete v tištěných programech; jen zde na webu. Konkrétně jde o přednášku První hvězdy a vývoj galaxií prof. Jana Palouše a Návykové nemoci a smích interdisciplinárně prim. Karla Nešpora. Přijďte v hojném počtu, aula v Jungmannově ulici je velká!

Dále vítáme na palubě VOŠ a SPŠ Žďár nad Sázavou se svou expozicí Přírodní síly a Q-klub AMAVET Příbram s expozici Q-klub AMAVET a talenti. Obě expozice najdete na náměstí Republiky, první však jen v pátek a druhou jen v sobotu.

starší aktuality
co se děje na ulici
co se děje na ulici
co se děje na ulici