(Ne)Aktuálně - rok 2009

21.9. (2. den po festivalu) - Fotogalerie

Dnes byla zprovozněna fotogalerie Dnů vědy a techniky v Plzni 2009. Můžete se tedy pokochat pěknými obrázky, zavzpomínat na letošní ročník a třeba na některé z fotografií najít i sami sebe. Fotogalerie zatím není kompletní - budeme ji průběžně doplňovat. Tak se těšte!

20.9. (1. den po festivalu) - Každého dne se něco končí...

Je neděle a v centru města vládne nezvyklý klid. Zmizeli roboti, formule, lidé v podivných kostýmech, dokonce i kluzák, zdá se, odletěl. Dny vědy a techniky v Plzni 2009 skončily...

Po šest dní jste měli možnost navštěvovat laboratoře a odborná pracoviště, pronikat do tajů vědy a techniky, hrát si a objevovat. Vám všem, kteří jste se přišli podívat na některou z expozic, děkujeme a doufáme, že jste se nejen dobře bavili, ale že jste se také dozvěděli mnoho nového.

A teď pozor! Pokud jste se v pátek a v sobotu na Dnech vědy a techniky v Plzni pozorně dívali a poslouchali, máme pro Vás dobrou zprávu: Právě Vy totiž můžete vyhrát! Zúčastněte se naší vědomostní soutěže a získejte dárek pro radost! Jak na to? Stačí pouze vyplnit webový formulář v sekci „Soutěž“, a pak už se jen těšit na dobré zprávy. Soutěžit může každý - dospělý i dítě - a to až do středy 23. 9. 2009. Ve čtvrtek 24. 9. 2009 potom zveřejníme správné odpovědi a kontaktujeme výherce. Tak neváhejte a zkuste své štěstí! Vždyť vyhrát může každý. Držíme Vám palce!

19.9. (6. den) - Jdeme do finále

Dny vědy a techniky v Plzni 2009 vrcholí a Vy tak dnes máte poslední příležitost bavit se s námi a žasnout. A třeba také zažít vlastní proměnu... Věřte, nevěřte, na Dnech vědy a techniky se zřejmě dějí zázraky!

Již včera jsme byli svědky tohoto zvláštního úkazu. Děti se nám před očima měnily v dospělé a dospělí v děti. Děti řídily auta, ovládaly roboty nebo dokonce operovaly, kdežto dospělí si hráli s vláčky, jezdili na kole anebo trávili svůj čas s panenkami. Myslíte si, že je to nemožné? Vydejte se dnes do centra Plzně a přesvědčte se na vlastní oči. Těšíme se na Vás!

starší aktuality
co se děje na ulici
co se děje na ulici
co se děje na ulici